Programvara för att skapa e-böcker och digitala magasin

3D Issue® är ett publiceringsverktyg som ger dig möjlighet att skapa online-publikationer som bläddringsbara magasin och e-böcker från pdf-filer på nolltid.

Boka tid för demonstration och prisuppgifter! Gå vidare och Kontakta EPS

Klicka här för att beställa demoversion av 3D Issue


Beställ Demo av 3D-issue

Vill ni testa 3D Issue, för att se hur den fungerar?

Fyll i formuläret nedan, så skapar vi ett 3D Issue-konto, så att ni kan ladda ner en demoversion av programmet.

 

UPPGIFTER  Företag *

  Namn *

  Adress *

  Postnummer *

  Postort *

  Epost *

  *

  Ev. extra meddelande

  Produktionsflöde

  3D Issue® gör det möjligt att konvertera PDF-filer till digitala utgåvor som kan läsas på PC, Mac, Netbooks, Tablets, iPad, iPhone, Android, Sony, Nook, Kindle och på andra e-läsare. Allt från en och samma applikation!

  De slutliga läsarna får en unik läsupplevelse där de vänder blad som i en riktig bok, tittar på video och flash-innehåll, lyssnar på relaterade ljudklipp och klickar på länkar till annat online-innehåll.

  Magasin och andra publikationer kan nu bäddas in och läsas från företagets Facebook-sida, vilket ger läsarna ännu fler anledningar att ”gilla” er på Facebook. Läsarna kan också ”dela” dina digitala publikationer till sociala nätverk som Facebook, Twitter eller via epost.

  Export till digital produkt

  3D Issue® finns för PC och Mac och kan leverera digigitala utgåvor för läsplattor, smarta telefoner och andra e-läsare.

  Digitala magasin kan nu läsas som HTML5 eller Flash. Detta gör det möjligt att läsa innehållet på mobila enheter som i regel inte klarar av Flash-formatet, med samma innehåll och funktionalitet som i en vanlig webbläsare på en dator.

  3D Issue® erbjuder en mjukvarulösning istället för en onlinetjänst. Därför kan du, efter export av dina digitala publikationer, själv välja var innehållet skall finnas. Du har full kontroll över publiceringen.

  Priser

  Två versioner och en fleranvändarlicens. Moms tillkommer.

  LITE PRO ENTERPRISE
  Skapa digitala utgåvor, med sidbläddringsfunktion och zoom, snabbt och enkelt. Ingen funktion för interaktiviteter. Det mest populära valet. Skapa publikationer berikade med video, ljud, interaktivitet och statistikfunktioner. Enterprise-versionen ger samma möjligheter som pro-versionen, men med möjlighet till fem installationer av programmet.
  4.500:- 11.500:- 25.000:-

  Uppgraderingsavtal: Om du har ”Gold Professional” eller ”Gold Enterprise” får du en fri uppgradering till senaste versionen. Uppgraderingsavtalet gäller i 12 månader.
  Lite: 1.500:-
  Pro: 3.600:-
  Enterprise: 5.900:-

  Licenserna för programmet gäller på livstid! 3D Issue säljs som företagslicens. När du köpt licensen kan du/ditt företag producera digitala utgåvor av tidigare utgåvor, nuvarande utgåvor, eller framtida utgåvor av publikationer som ditt företag äger rättigheterna till.

  Support & uppgradering: Gold-avtal inkluderar support, utbildning, underhåll och uppgraderingsskydd under första året. Efter första året får du ett meddelande från vårat team om att ditt uppgraderingsavtal håller på att gå ut. Det kommer att finnas en länk i meddelandet som ger dig möjlighet att direkt förnya ditt avtal.

  Uppgradera utan uppgraderingsavtal:
  Om du har en enterprise-licens kostar uppgraderingen 10.500:-
  Om du har en pro-licens kostar uppgraderingen 5.500:-
  Om du har en lite-licens kostar uppgraderingen 2.750:-

  Uppgraderingen fungerar precis som det ursprungliga köpet. Efter att du köpt uppgraderingen får du en länk där du kan ladda ner programmet, och information om din licens.