AQUAFADAS

Aquafadas Digital Publishing System täcker alla aspekter av digital publicering, allt från innehållsdesign till distribution och statistik.
Vi kombinerar de mest avancerade verktygen för innehållsdesign med ett mångsidigt bibliotek med färdiga applikationer att använda, export till ePub3, innehåll till app och webbläsare.

Vi möjliggör för utgivare inom olika branscher att skapa innehållsrikt utformade böcker, barnböcker, grafiska romaner, tidskrifter, tidningar, marknadsföring och företagsdokument, allt utan att skriva en enda rad kod.
Aquafadas-tillägg för Adobe InDesign låter dig skapa innehåll för redan existerande publikation, med exceptionell läsarupplevelse, som tidigare vara skapad för tryck, eller specifikt anpassad för läsplattor och mobiltelefoner.
Vårt verktyg ger överlägsen möjlighet att skapa interaktivt innehåll, inklusive video, bildspel, Google kartor, guided läsning, högupplösta bilder, spel, mm.

Vi älskar snygg design och förstklassig programvara.
Låt oss förverkliga din vision!

Ladda ner Aquafadas plugin

Vill ni testa Aquafadas InDesign-plugin, för att se hur den fungerar?

Ni kan installera InDesign plugin-filen och testa att skapa interaktivt innehåll för appar, epub3, och webbsida. Ni kan testa innehållet på era tablets och smartphones med hjälp av Aquafadas app "myKiosk" som finns i Apples AppStore och för nedladdning till Android. Allt detta kan ni göra utan att betala någonting.

När ni väl vill publicera innehållet beställer ni publicerings- och applicenser. Kontakta oss när det är dags, så tar vi hand om detta, så att det blir rätt.

Fyll i formuläret nedan, så skapas ett Aquafadas-konto, så att ni kan ladda ner plugin-filen. Ni kommer att få bekräfta kontot via epost, och skapa ett lösenord.

 

Skapa konto hos Aquafadas

Aquafadas Cloud Authoring

Vill du testa Aquafadas nya cloud-tjänster för att konvertera dina filer till digitalt interaktivt innehåll?
Se till att du skapat ett konto här ovan först. Gå sedan till följande sida och logga in:
http://cloud-tools.aquafadas.com/en/#/login

 

För mer information och priser: Kontakta EPS

ePub och interaktiv ePub3

Exportera som ePUB 3, och publicera dina böcker på Apples iBookstore, Amazon, Google och Kobo.
Exportera som fixerad layout med full textsökning och med bibehållen layout.
Integrera kreativt innehåll i dina ePUB 3 filer, så som video, ljud, text-uppläsning, bildspel och webb visning.
Vill du läsa mer om EPUB3? Klicka vidare till EPUB3

Skapa en APP

Välj din app från ett omfattande bibliotek i Aquafadas system och varumärk dem med ditt företags utseende och känsla. Alla applikationer är klar att användas, och kan anpassas för såväl grafisk design (ikoner, menyer, grafik) som funktionell hantering, såsom abonnemang och i-app inköp.
Det interaktiva innehållet skapar du direkt i Adobe Indesign med Aquafadas plugin som innehåller en del professionella och lättanvända funktioner.
Titta på spalterna nedan för att få en överblick av funktionalitet i Aquafadas plugin för Indesign.

 

Upptäck Aquafadas unika verktyg för interaktivt innehåll

Aquafadas plugin ger överlägsen möjlighet att skapa interaktivt innehåll, inklusive video, bildspel, Google kartor, guided läsning, högupplösta bilder, och spel.
Observera att antal funktioner vi visar nedan är bara ett axplock. Nya funktioner kommer regelbundet i uppdatering av pluginen samt butiken för extra betald funktionalitet utökas kontinuerligt.

Interaktiv webb

Det interaktiva originalet du har skapat med Indesign och Aquafadas plugin kan du använda för export till olika ändamål. Även till hemsida. Observera att export till hemsida idag (november 2013) är baserat på flash. I kommande versioner blir det även export till HTML5.

PDF till interaktivitet

Aquafadas erbjuder även en möjlighet att konvertera befintliga PDF till EPUB eller till digital dokument för att lägga till interaktivitet och exporteras som APP, eller hemsida.
Tjänster heter Aquafadas Digital Factory och är en molnbaseradtjänst.
Kontakta oss för mer information och priser: Kontakta EPS

Skapa animeringar

Aquafadas erbjuder en hel del komplement till den interaktiva produktion: Nyttoprogram för att skapa avancerade animeringar. De flesta program finns både för Mac och Windows.
Motion Composer: Animeringar
Pulp Motion: Bildspel
Banner Zest: Animerade banners
Kids Motion: Animeringar för småtingar
Video Pier: Videokonvertering
Snap Flow: Från video till stillbilder
iDive: Videokatalogisering